آنکه در پی دانش است، بهشت در پی اوست و آنکه در پی نافرمانی است، دوزخ در پی اوست . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
دموکراسی
 
روایت سایت هاشمی از دیداری که حاشیه ساز شد

«دعا کنید این بار سنگین به دوش فردی لایق سپرده شود و من هم مانند همیشه به عنوان سربازی کوچک از خیل مردم عظیم‌الشأن ایران، بتوانم همچون گذشته باقیمانده عمر خود را در خدمت انقلاب باشم و مانند مشاوری امین تجربیاتم را در اختیار منتخب شایسته مردم قرار دهم.»

جام سیاسی:  انتشار سخنانی منسوب به آقای هاشمی در سایت های ضد انقلاب با عنوان اینکه "دیگر رهبری به من اعتمادی ندارد" جنجال زیادی به پا کرد تا آنجا که برخی شبکه ها نیز به تحلیل این سخنان پرداختند.

 

http://media.jamnews.ir/medium1/1392/01/28/IMG13040748.JPG

اما پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در حاشیه نگاری دیدار استانداران اسبق کشور با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به صحبت های آنها در ابتدای گزارش که از آقای هاشمی خواسته بودند در انتخابات وارد شود، نوشت:

 

صحبت میهمانان که تمام می‌شود. آیت‌الله رشته کلام را به دست می‌گیرد و قبل از هر چیز پاسخ تعریف‌ها را می‌دهند. «فعالیت‌های یکایک شما در دفاع مقدس و سازندگی از من ارزشمندتر بود.» آقای هاشمی با این پاسخ در واقع می‌گویند: «در خیمه اعتدال، کارهای بزرگ با همراهی همه میسر است.» پرچم اعتدال پرچم وحدت ملی است. با وحدت ملی هم نتیجه می‌شود، پیروزی دفاع مقدس و توفیق سازندگی.

 

همه در حال مزه مزه کردن این جمله آخر بودند که آقای هاشمی نکته مهم دیگری می‌گوید: «این دولت هرگز به تنهایی قادر به این همه کارهای فراقانونی نبود.» مگر می‌شود قلب برنامه‌ریزی کشور را منحل کرد و آب از آب تکان نخورد؟ اطاق فرمان پول و اعتبار کشور را به کناری زد و هیچ مرجعی نگوید آقا چه کار داری می‌کنی؟ همه آن حمایت‌ها و همه آن نادیده‌گرفتن‌ها باعث شد که کار به وضعی که امروز می‌بینیم برسد. راه جبران مافات تنها از مسیر صداقت است و صداقت هم در بازگشت از اشتباه.

 

آقای هاشمی در ادامه به نکته ظریفی هم اشاره می‌کند. شاید این حرف ربطی هم به انتخابات آینده داشته باشد. اشاره ایشان به کارکرد فراجناحی رئیس جمهور است. آقای هاشمی می‌گوید شخصیت رئیس جمهور در تشکیل کابینه فراجناحی بسیار مهم است. حتی اگر مجلس کاملاً جناحی باشد. یک رئیس جمهور فراجناحی و مقبول می‌تواند کابینه فراجناحی تشکیل دهد. نمونه‌اش هم در سال 68. با تشکیل «دولت فرآگیر از ولایتی تا خاتمی.»

 

آقای هاشمی اشاره جالبی هم به رابطه خود و رهبری در زمان ریاست جمهوری می‌کند. به هماهنگی کامل و بی‌نظیر با رهبری. به 3 اصل صداقت، رفاقت و اعتماد کامل بین خود و رهبری. توفیق دولت سازندگی را در همین راستا ارزیابی می‌کند. آقای هاشمی می‌گوید «هماهنگ‌ترین دولت را با رهبری» داشتم. با خودم می‌گویم رهبر معظم انقلاب هم گواه این مطلب را در پایان دولت آقای هاشمی داده‌اند که فرمودند: «هیچ کس برای من هاشمی نمی‌شود.»

 

پایان جلسه مصادف می‌شود با تکرار درخواست مرسوم ماههای اخیر. یکی از میهمانان با صدایی بلند می‌گوید «آقای هاشمی منتظر خبر خوش حضورتان می‌مانیم تا گذشته‌ها را جبران کنیم.» آیت‌الله هم با لبخندی مهربان می‌گوید: «دعا کنید این بار سنگین به دوش فردی لایق سپرده شود و من هم مانند همیشه به عنوان سربازی کوچک از خیل مردم عظیم‌الشأن ایران، بتوانم همچون گذشته باقیمانده عمر خود را در خدمت انقلاب باشم و مانند مشاوری امین تجربیاتم را در اختیار منتخب شایسته مردم قرار دهم. دعا کنید تا شعار حماسه سیاسی امسال، به دست مجریان و دست‌اندرکاران انتخابات با مشارکت سلایق مختلف به خوبی پیاده و اجرا شود و در حد شعار باقی نماند.»


نوشته شده توسط مهدی دانش 92/1/28:: 10:20 عصر     |     () نظر
 
گوگل ارث با ورژن اسلامی به بازار می آید!

به گزارش مهر دکتر محمدحسن نامی با اشاره به آخرین وضعیت عملیاتی کردن پروژه گوگل ارث ایرانی اظهار داشت: راه اندازی پروژه "نقشه سه بعدی زمین" فراهم شده و هم اکنون ما به دنبال ایجاد دیتاسنتر مناسبی هستیم تا این حجم اطلاعات در آن قرار گیرد.

http://www.rasanehiran.com/images/docs/000008/n00008928-b.jpg

وی با بیان اینکه نسل جوان امروز نسلی است که تمام نیازهای اطلاعاتی و علمی خود را از طریق سایت های اینترنتی فراهم می کند، ادامه داد: سعی مان براین است که ظرف مدت کوتاهی نزدیک به 4 ماه بتوانیم سرویس گوگل ارث اسلامی را به عنوان سایت ملی جمهوری اسلامی ایجاد کنیم تا در سطح جهان قابل بهره برداری باشد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: قرار است سازمان ها و ارگان های دیگری علاوه بر وزارت ارتباطات روی این پروژه فعالیت داشته باشند، فعلا نام نهایی برای آن درنظر گرفته نشده است؛ اما پیشنهاد ما نام "بصیر" برای این سرویس نقشه سه بعدی زمین است.

نامی در مورد تفاوت "بصیر" با گوگل ارث گفت: گوگل ارث که سال 1996 تاسیس شده هم اکنون یک مرکز داده – دیتاسنتر- با حجم 2 هزار ترابایت داشته و به دلیل جمع آوری اطلاعات برای سازمان های امنیتی و اطلاعاتی درآمدزایی بسیاری دارد.

وی با بیان اینکه گوگل ارث در کشورهای هدف به جمع آوری اطلاعات در موارد امنیتی می پردازد، افزود: اگرچه ظاهر آن یک سایت خدماتی است ولی پشت پرده آن را سازمان های امنیتی و اطلاعاتی برای جمع آوری اطلاعات در کشورهای هدف تشکیل می دهند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه سایت هایی مانند گوگل ارث و ویکی پدیا خرد جهانی را برای پیشبرد اهداف خود در اختیار گرفته اند خاطرنشان کرد: اما در ایران قرار است سرویسی با نگاه اسلامی حاکم در کشور ایجاد کنیم و عموما مواردی که در سایت قرار می دهیم برای ارشاد مردم جهان به سمت حقیقت است و توجهمان سودآوری نیست و سودمان این است که مردم به سمت خیر هدایت شوند.

دکتر نامی با بیان اینکه معیار غرب مادی است و هرگونه ارزیابی آن براساس مادیات است، اضافه کرد: اما معیارهای ما در ایران معیار الهی است و این تفاوتی است که بین بصیر و گوگل ارث که متعلق به مثلث شوم رژیم صهیونیستی، امریکا و انگلیس است، وجود دارد.

وی با بیان اینکه دشمن با استفاده از این سرویس از داده مکانی بهره برداری سوء می کند، تصریح کرد: تمامی سعی مان این است که با ایجاد سایت "بصیر" برای مردم در ایران و خارج از کشور امکانات مورد نیاز را فراهم کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد ظرفیت ذخیره اطلاعات در این سرویس به مهر گفت: ما باید در طول 3 سال آینده به یک حجم بالایی از ظرفیت مورد نظر برسیم. بر این اساس ظرفیت درنظر گرفته شده برای دیتاسنتر این سایت، حدود 2 تا 2 هزار و دویست ترابایت خواهد بود که حتی امکان افزایش به صورت آنلاین نیز وجود خواهد داشت.


نوشته شده توسط مهدی دانش 92/1/20:: 8:37 عصر     |     () نظر
 
آشفتگی در گروهک نیم بند ربع پهلوی بدلیل شائبه نفوذی بودن نازیلا

شورای به اصطلاح ملی نام گروهکی است که ربع پهلوی نزدیک به یکسال است آن را دنبال می کند و از کشور گردی و تا  تلویزیون های لس آنجلسی برای تبلیغ ، جمع آوری پول و منابع مالی استفاده می کند.
به گزارش بولتن نیوز، فرزند بی سواد شاه مخلوع ایران در سن 52 سالگی به فکر تاسیس گروهکی افتاده است تا بتواند از ان بهره مالی ببرد در حالیکه او بهتر از هر کسی میداند که جایگاهی در اپوزیسیون ندارد و گروه های ضد انقلاب خارج از کشور برای او وزن سیاسی قائل نیستند در همین راستا ربع پهلوی به اصرار نازیلا گلستان از اقوام همسر پهلوی توانسته تمام اعتماد پهلوی را به سمت خود جلب کند.
 اعتماد بیش از حد به نازیلا گلستان اتهاماتی را متوجه ربع پهلوی کرده است از روابط غیر اخلاقی تا عدم مدیریت و آگاهی که استمرار این حرکت موجب شد یکی از گروهک های نزدیک به ربع پهلوی از این جمع جدا شد و بیانیه ای صادر کرد و در قسمتی از این بیانیه که در سایت این گروهک منتشر شده است آمده " نارسایی ها و کج رفتاری های گوناگون از سوی خانم نازیلا گلستان و آقای رضا پیرزاده تحت پوشش رئیس دفتر و نمایندگان شاهزاده رضا پهلوی، پروژه تشکیل شورای ملی را از مسیر اصلی سند مشترک مورد توافق خارج نموده و بیم آن می رود تا هم حرکت نوپای ملی را به شکست کشانده و هم اعتبار ملی و بین المللی شاهزاده را یکجا  نابود کنند"
7نشست مجمع تشکیل شورای امنیت ملی، 7و 8 اردیبهشت در حالی قرار است برگزار شود که پرونده های زیادی از رضا پهلوی رو شده است. از سواستفاده مالی تا دست داشتن در قتل علیرضا پهلوی برادر کوچک ترش همه اینها باعث شده اقدامات ربع پهلوی گروهک سلطنت طلب را به گروه های متعدد و ضعیف تبدیل کند که هر کدام سعی میکند برای بقا در صحنه سیاسی اپوزیسیون دیگری را محو کند در گزارش تصویری زیر آخرین وضعیت این گروهک و عمق اختلاف ها نشان داده شده است.

 ضد انقلاب خارج از کشور معتقد است مشاوران ربع پهلوی در فرانسه جاسوس هستند 

کمپین پاکسازی در شورای به اصطلاح ملی!خواستار اخراج نازیلا گلستان مشاور ربع پهلوی شد

متهم کردن به جاسوسی برای وزارت اطلاعات بعد از پروژه الماسی برای فریب توسط ضد انقلاب 
اظهار نظرهمکار تلویزیون ضد انقلاب صدای آمریکا مقیم کانادا در خصوص ربع پهلوی
 
نازیلا گلستان و رضا پیرزاده در اپوزیسیون متهم به نفوذی هستند

نوشته شده توسط مهدی دانش 92/1/18:: 10:21 عصر     |     () نظر
 
چند نکته پیرامون ادعای BBC فارسی درباره تعداد مخاطبینش

صادق صبا مدیر بهایی بخش فارسی بی بی سی در مطلبی افزایش بینندگان رسانه تحت نظرش را در حالی اعلام می کند که شبهات زیادی به این اعلام نظر وی وجود دارد.http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQC0ReLnY0AT6xYLHbxWwj4Zh7Blzireq5ccPjUs6o5CE8rfEpecg

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ صبا در مطلبی می نویسد:«طبق یک نظر سنجی جدید که برای یک موسسه معتبر آمریکایی انجام گرفته میزان بینندگان تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی در یک سال گذشته تقریبا دو برابر شده و به 11 میلیون 400 هزار نفر در هفته رسیده است.»

نکته اولیه و ابتدایی در خصوص افزایش بییندگان بی بی سی فارسی این است که صبا سخنان خود را بر طبق نظر سنجی موسسه معتبر آمریکایی استوار می کند که پس و پیش از این فرضیه نامی از رسم ونشان این موسسه برده نمی شود.

از سوی دیگر اگر فرض وجود این نظرسنجی و این موسسه خیالی معتبر آمریکا را بر صحت و درستی بدانیم، از آنجایی که آمریکایی ها و موسسات دولتی و وابسته به آنها رابطه خوبی با مردم و انقلاب ایران ندارند به احتمال قریب به یقین می توان گفت که این آمار بسیار پایین تر از نظر صادق صبا و نظر سنجی دلخواهش است.

بی بی سی که رسانه ای وابسته به وزارت خارجه انگلیس است، اکثر نظر سنجی هایش را به کمک ارگانهای دولتی انگلیس انجام می دهد که به هر نحوی درصدد سیاه نمایی علیه ایران و ایرانی هستند و میخواهند نشان دهند مردم ایران گوششان به دهان رسانه های خارجی است و نه رهبرانشان.

سئوال دیگری که اساس این رسانه ها را زیر سئوال می برد کدام موسسه نظر سنجی معتبر آمریکایی داخل ایران اقدام به نظر سنجی کرده است؟ این سئوال پاسخی دارد که هم نشان دهنده محدود بودن این نظر سنجی و هم صحیح نبودن عدد اعلام شده است؛ و پاسخ این که این نظر سنجی بیشتر بر اساس ایرانیان خارج از ایران هستند. حقیقت برنامه هایی هم که بی بی سی پخش می کند، نشان می دهد که عمده مخاطبان تحت تاثیر این شبکه ماهواره ای، خارج از ایران هستند.

این اعلام نظر آنقدر شاذ است که سایت ضد انقلاب خودنویس در این باره می نویسد:«سوال این است که در کشورهایی چون ایران که به دلایلی مشخص ممکن است با ترکیب دیدگاه‌های واقعی شهروندان «به کلی» متفاوت باشد، چگونه بی‌بی‌سی فارسی سفارش نظرسنجی داده است؟ بله، بنده هم با جناب «آیت‌الله» _نام بی بی سی از نگاه نویسنده خودنویس_ هم عقیده ام که عموما در کشورهای غیر آزاد نظرسنجی به دلایل ترس یا کتمان بیهوده به نظر میرسد که بخش فارسی منع رطب کرده در این مورد خاص خود رطب خوری چیره دست شده است. به نظر میرسد که اثبات ضریب نفوذپذیری بی بی سی فارسی با این نظرسنجی ها قابل سنجیده شدن نیست. بی بی سی رسانه ای معتبر اما غیرمستقل است، اخبار در آن مستند، دقیق ولی گزینشی است. دلیل آن نیز پرواضح، مالیات مردمان جزیره در جهت پیشبرد منافع مردمان جزیره هزینه میشود که این کاری غیر اخلاقی و ناپسند هم نیست.»

بد نیست یادی کنیم از خبری در مورد برنامه هسته‌ای ایران و نظرسنجی موسسه گالوپ در این مورد. حسین باستانی خبرنگار با سابقه بی‌بی‌سی درباره نظر سنجی گالوپ در مورد مسایل هسته‌ای کشور می‌نویسد:«با وجود این، به نظر می رسد نتایج نظرسنجی های تلفنی راجع به موضوعات "بسیار حساس" در کشورهایی چون ایران، به دلایلی مشخص ممکن است با ترکیب دیدگاه‌های واقعی شهروندان "به کلی" متفاوت باشد. اگر تلفن منزل یک شهروند ایرانی، مثلا یک زن خانه‌دار، زنگ بزند و در سوی دیگر خط، فردی بگوید که از خارج از کشور تماس می‌گیرد و می خواهد نظر او را در مورد برنامه هسته‌ای ایران - که از چند سال پیش یکی از مهم‌ترین خط قرمزهای حکومت ایران بوده – بداند، از او انتظار چه پاسخی را می‌توان داشت؟»

اما از سوی دیگر حتی در صورت قبول کردن اعداد و ارقام کذایی صادق صبا می توان آن را شکست بزرگی برای تمام رسانه های ماهواره ای خارج نشین ضد انقلاب دانست
.

رقم 11 میلیون بی بی سی در حالی اعلام می شود که تنها یک برنامه ورزشی که هفته ای فقط 3 ساعت آنتن تلویزیون ایران را برعهده دارد تنها در یک برنامه 5 میلیون پیامک دریافت می کند و این همان نکته ای است که تحریریه بی بی سی آن را نداشتن مخاطب تلویزیون ایران می دانند.

میلیون ها پیامکی که برای برنامه های شبانگاهی مانند 90 که در ساعات خواب و استراحت پخش می شود به وضوح هم این نطر سنجی را در صورت صحت رقم اعلام شده اش ضربه فنی می کند و هم نظریه نفوذ 80 درصددی ماهواره در ایران که همواره ریز و درشت بی بی سی آن را تکرار کرده اند.

اما بی بی سی فارسی که این همه جار و جنجال رسانه ای به پا کرده است و در تمام مسائل ایران حتی در کوچکترین مسائلی مانند _عروسک جیگر در سریال نوروزی کلاه قرمزی_سعی در اظهار نظر داشته است و در حال حاضر به عنوان صدرنشین و قله رسانه های ضد انقلاب به حساب می آید به عدد 11 میلیون اکتفا و آن را نشانه موفقیت خود می داند مشخصا هزاران رسانه و تلویزیون ضد ایرانی در حال فعالیت مانند VOAفاصله شگرفی با بی بی سی دارند و از سویی آنقدر مخاطبانشان اندک است که حتی حاضر نیستند آن را به اسم یک موسسه نظر سنجی موهوم اعلام کنند.
 
تمام اهتمام تلویزیون بی بی سی فارسی طی چند سال اخیر برای آن است که خود را در رسانه های مستقل و مورد اعتماد تمام ایرانیان نشان دهد و تلویزیون ملی ایران را از درجه اعتبار و اعتماد ساقط کند.

بدون شک رسانه بی بی سی در قالب رادیو که سابقه حضور در کودتای 28 مرداد را تا حضور در فتنه 88 در قالب تلویزیون علیه ملت ایران در کارنامه خود دارد به این نتیجه رسیده است که با گسترش روز افزون شبکه های تلویزیونی صدا و سیمای ایران نه تنها نتوانسته ریزش قابل توجهی در مخاطبان تلویزیون ایران ایجاد کند بلکه با وجود شبکه های ماهواره ای مانند پرس تی وی در حال حاضر مخاطبان بی بی سی مورد نظر تلویزیون ایران است.

تمام این زیر و بم ها و شاخ و شانه کشیدن های پیامکی و نظر سنجی و مخاطب سازی که بی بی سی بارها برای خود انجام داده است نشان از اهمیت تلویزیون ایران به عنوان رسانه غالب در ایران را  دارد که این روزها در تمام نقاط کشور با کیفیت مطلوب در حال دریافت است.

حال این اهمیت و مورد توجه بودن تلویزیون نیاز به برنامه ریزی ندارد؟ آیا مسئولان صدا و سیما متوجه هستند چه فرصتی را در اختیار دارند تا نخواهند با رویکردی منفعلانه مخاطب ملی را با دلسردی از پای تلویزیون به پای ماهواره نکشانند؟ بدون شک مردم ایران نه دل خوشی از انگلیسی ها دارند و نه رسانه های وابسته به آنها اما باید متوجه بود که اعتماد مخاطب با هیچ خروس قندی و کیک و ساندیس به دست نمی آید جز با صداقت و حق گویی.


نوشته شده توسط مهدی دانش 92/1/17:: 8:50 عصر     |     () نظر