مسعود ده نمکی:
پیام آقای هاشمی بعد از انتخابات اخیر مبنی بر سلامت کامل انتخابات برای کسانی که چهار سال پش با پیام همسر مکرمه ایشان و همفکرانشان قاعده بازی مردم سالاری را به هم زدند و به جای تبریک به رقیب به آتش افروزی پرداختند شگفت انگیز است.
نه فقط حضرت ایشان بلکه عموم کسانی که پرچم مدارا و تسامح و تساهل و دموکراسی و تحمل مخالف و روشنفکری را مانند چماق بر سر منتقدین خود می کوبند تعریف دوگانه ای از دموکراسی دارند. در منظر این دوستان اگر نامزد پیروز فرد مورد نظر آنها باشد ایران بهترین شکل دموکراسی را دارد و اگر نامزد پیروز رقیب یا مخالف آنها باشد تقلب و مهندسی آرا نام می گیرد.
اساسا این گروه همه چیزشان شبیه هم است در حوزه های فرهنگی و اجتماعی و حوزه اندیشه هم اینگونه رفتار می کنند مثلا در همین سینما اگر فیلم مد نظر آنها بفروشد می گویند مخاطب اندیشمند و فرهیخته ولی اگر فیلم از آن فرد هم فکر آنها نباشد می گویند فیلم عوام پسند است و مردم ساده پسندند.
اگر در مطالب و ابراز نظرشان توهین و فحش باشد می گویند آزادی بیان است ولی اگر جواب بدهی می گویند هوچیگری و نقد ناپذیری.
اگر سوال کنند اسمش آزادی اندیشه است ولی اگر سوال کنی می گویند تفتیش عقاید است.
اگر سطل آشغال آتش و بانک و اتوبوس آتش بزنند اسمش اعتراض مدنی است ولی اگر در برابرشان اعتراض کنی چماقدار و خشونت طلب می نامندت.
در یک کلام حوزه سیاست و فرهنگ و مدیریت فقط باید در انحصار آنها باشد و از منظر آنها مخالف خوب مخالف مرده است.
انگار غربی ها هم این منش را دارند نمی دانم کدام یک از هم آموخته اند. القاعده خوب القاعده ای است که شیعه بکشد القائده بد القائده ای است که انسان غربی را بکشد. دیکتاتور خوب دیکتاتوری است که در بحرین شیعه بکشد.
آری این چنین است برادر!
اگر کسانی که در هردوره پیروزی رقیب را به این آسانی می پذیرند و به جای سطل اشغال آتش زدن پیام تبریک برای مخالف خود می فرستند روشنفکر نیستند، توصیه می کنم به این منش خود افتخار کنند ولو اینکه همیشه از نظر اصلاح طلبان و روشنفکر نمایان متهم باشند.
به هر حال امیدوارم مدعیان روشنفکری و دموکراسی آداب برد و باخت را در همه حوزه های فرهنگی و سیاسی یاد بگیرند. و انتخاباتشان مثل جشنواره سینمایی شان نباشد.
کلمات کلیدی: مسعود ده نمکی،انتخابات ریاست جمهوری،هاشمی رفسنجانی
غلامعلی حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در نطق پیش از دستور روز دوشنبه خود در سخنانی، گفت: مشارکت چشمگیر مردم در پای صندوقهای رای نشان داد که مردم به نظام اسلامی اعتقاد دارند. همانطور که رهبر انقلاب نیز پس از انتخابات ریاستجمهوری در سال 88 فرمودند که "جمهوری اسلامی اهل تقلب نیست" و مردم ثابت کردند که به این موضوع اعتقاد دارند. این همان نظامی است که 4 سال قبل اختلاف 11 میلیون رای میان نفر اول و دوم را اعلام کرد و مظلومانه به تقلب متهم و شیرینی انتخابات به کام ملت تلخ شد که ملت در این دوره از انتخابات ثابت کرد که آزادی در جمهوری اسلامی وجود دارد و از آن دفاع کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: زمستان فتنه 88 گذشت و روسیاهی آن به زغال ماند و این بار ملت با پاسخ به فتنه گران و با تکرار آن شیرینی از امانتداری نظام دفاع کرد.
محمد دهقان، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: برگزاری و نتیجه این دوره از انتخابات ریاست جمهوری و مشارکت گسترده مردم دروغ بزرگ و تهمت ناجوانمردانه تقلب را رسوا کرد. به گفته وی نظام جمهوری اسلامی ایران نشان داده است برای تک تک آرای مردم احترام قائل است. نتیجه این دوره از انتخابات به همه کسانی که تحت تاثیر دروغ تقلب بودند و تهمت جابه جایی 11 میلیون رای را به نظام می زدند روشن شد که نظام از حدود 250 هزار رای مردم نیز محافظت می کند.
در همین حال، آیتالله روحالله قرهی مؤسس و متولی حوزه علمیه امام مهدی(عج) در پیامی ضمن تبریک تحقق حماسه سیاسی به رهبر معظم انقلاب،تاکید کرد: اعتقاد راسخ داریم جهان نیز، بار دیگر نفوذ کلامتان را لمس نموده و دروغ بزرگ تقلّب را که از حلقوم ایادی استکبار و صهیونیسم جهانی و فتنهگران برخاسته بود بهخوبی متوجّه گردید.
سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین هم در جلسه شورای معاونین و مسئولین اقشار 22 گانه تخصصی بسیج، ضمن تشکر از همه کاندیداها به دلیل رعایت اخلاق و آرامش و متانت اظهار داشت: ای کاش کاندیداهای ناموفق سال 88 ذرهای از اخلاق و منش کاندیداهای انتخابات 92 را داشتند.
وی به حوادث تلخ سال 88 اشاره کرد و افزود: اگر کاندیداهای ناموفق انتخابات 88 ضمن احترام به آرای ملت، از قانون تمکین میکردند نه آن حوادث تاسفبار پیش میآمد و نه دشمنان انقلاب، امیدوار به حرکات جدید مثل تشدید تحریمها و فشارهای روانی علیه ملت ما میشدند.
نقدی با تاکید بر روشن شدن حقیقت سلامت نظام انتخاباتی ایران برای جهانیان و رسوایی مدعیان تقلب خاطرنشان کرد: باید مسببان فتنه با عذرخواهی از پیشگاه ملت به ویژه خانواده معظم شهدا و جانبازان مظلوم فتنه 88 به جرم بزرگ تاریخی خود اعتراف کنند اگرچه این اعتراف، آن فجایع بزرگ را جبران نخواهد کرد.
فاطمه آلیا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هم در خصوص حضور 72 درصدی مردم در انتخابات ریاستجمهوری 92 ضمن تبریک به رهبر معظم انقلاب به دلیل این پیروزی بزرگ در روز 24 خرداد به توصیه حضرت امام مبنی بر پشتیبانی از ولایت فقیه اشاره کرد و اظهار داشت: علیرغم همه فشارها و اتهامات بیگانگان و وابستگان داخلیشان درباره شبهه تقلب، ما پس از فتنه 88 شاهد انتخاباتی کاملا آزاد بودیم.
وی با اشاره به تهمت ناجوانمردانه تقلب به نظام جمهوری اسلامی و تشریفاتی و مهندسی شدن قلمداد کردن رای مردم در سال 88 خاطرنشان کرد: حماسه 24 خرداد همه این افراد را ناکام کرد.
این فعال اصولگرا تاکید کرد: با همان سازوکاری که احمدینژاد رئیسجمهور شد و فتنهگران آن را متهم به تقلب کردند، روحانی نیز در همین سازوکار رئیسجمهور شد، لذا مردم با حضور خود در 24 خرداد خط بطلانی بر این یاوهگوییها کشیدند و با حضور پررنگ خود ادعای فتنهگران در سال 88 را خنثی کردند.
همچنین عشرت شایق نماینده سابق مجلس حضور حداکثری و خیرهکننده مردم مومن و غیور ایران در یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، نشان دهنده رشد فزاینده شعور سیاسی آنان دانست و افزود: تبریک همه کاندیداها به منتخب مردم نشانه اخلاقمداری و پایبندی همه طیفهای سیاسی به خصوص اصولگرایان به قانون است و این نحوه برخورد، خاطره ناراحتکننده برخی قانونشکنیها و اقدامات کاندیداهای مغلوب انتخابات دهم ریاستجمهوری را از اذهان مردم زدود.
وی با اشاره به ادعای تقلب در انتخابات 88 به فارس گفت: با اعلام میزان رای حسن روحانی و پیروزی وی در انتخابات، بر همگان ثابت شد که انتخابات در ایران بدون تقلب است و ادعای تقلب پوچ و بیاساس است.
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف نیز در بیانیهای با اشاره به حضور بیش از 70درصدی مردم در انتخابات خاطرنشان کرد: حضور بیش از 70 درصدی مردم در پای صندوقهای رای و اعلام امانتداری و صیانت نظام مقدس جمهوری اسلامی از تک تک آرا نشان داد که بیان تقلب 11میلیونی از طرف عدهای ناآگاه یا مغرض در انتخابات 88، دشمنی یا توهمی بیش نبوده است.
کلمات کلیدی: انتخابات ریاست جمهوری، حسن روحانی، ادعای تقلب، حماسه سیاسی
پیش از ترک نشست خبری از سوی روحانی، یکی از افرادی که پیشتر در هنگام ثبت نام کاندیداها در وزارت کشور از همراهان اسفندیار رحیم مشایی و طرفدار وی بود و در حمایت از مشایی با خبرنگاران اصولگرا و مخالف مشایی در ستاد انتخابات کشور درگیر شده بود فریاد "روحانی یادت باشه میرحسین باید باشه" سر داد و سعی کرد به سرعت سالن را ترک کند، وی که خود را خبرنگار یک مجله پتروشیمی معرفی کرده بود با واکنش خبرنگاران مواجه شد و همگی او را عامل جریان انحرافی برای بر هم زدن اولین نشست خبری رئیس جمهور منتخب مردم معرفی خواندند.
کلمات کلیدی: نشست خبری حسن روحانی، جریان انحرافی
حماسه حضور دشمنشکن ملت ایران در انتخابات در شرایطی رقم خورد که سردمداران جبهه استکبار وگروههای اپوزیسیون همسو با آنها تا آخرین روز علیه این انتخابات سیاهنمایی کرده و درصدد از رونق انداختن آن بودند.
مقامات آمریکایی، انگلیسی و کانادایی از جمله چهرههای غربی بودند که به ویژه طی یک ماه اخیر علیالدوام مدعی شده بودند انتخابات ایران آزاد و سالم و عادلانه و رقابتی نیست و آن را به مشروعیت نمیشناسند. به گزارش العربیه آخرین بار نیز جان کری چهارشنبه گذشته مدعی شد با توجه به رد صلاحیت نامزدها، ما انتخابات ایران را آزاد و سالم نمیدانیم و پذیرش چنین ادعایی بسیار سخت است.
همزمان و در حالی که طیفی گسترده از گروههای ضد انقلاب به تحریم انتخابات پرداخته بودند، شبکه رسانهای ضد انقلاب سیاهنمایی خود علیه انتخابات را شدت بخشید. به عنوان مثال ارگان گروهک اتحاد جمهوریخواهان روز چهارشنبه در تحلیلی تصریح کرد حاکمیت روز جمعه حماسه میخواهد و ما رای نمیدهیم. ما با رای ندادن خود از موجودیت اپوزیسیون دفاع میکنیم. ما نمیتوانیم به یکی از این 6 نفر که بهترینشان، کلیددار شورای امنیت ملی حکومت بوده، رای دهیم.
اخبار روز همچنین نوشته بود: رژیم هر چهار سال یکبار انتصاباتی تصنعی را مهندسی میکند و متأسفانه برخی از نیروها نیز به خیال روزنه، در سیاه چاله میافتند و خواسته رژیم را تکمیل میکنند. در این انتخابات هیچ دگراندیشی اجازه شرکت ندارد. افتادن در دام انتخابات مهندسی شده، نشان از استیصال طیفی از اپوزیسیون دارد. حافظه تاریخی درباره اکبر رفسنجانی مخدوش نشده است. چطور یک شبه از او و نامزدش حر ریاحی ساخته میشود؟ به راستی چرا برخی نیروهای مستأصل و از تاریخ درس نگرفته، به استقبال فرمان ]آیتالله[خامنهای برای خلق حماسه پیش میروند؟ راستی کارشان به کجا کشیده است؟ چرا باید از عنصر منفوری که در سخنرانیهایش جنبش دانشجویی سال 78 ]آشوبگران تیر ماه[ را اراذل و اوباش خواند، حمایت کرد؟ به کجا میرویم و تا کی باید خود را سردرگم سازیم؟ اگر ناتوان از امحاء و سرنگونی رژیم هستیم آیا باید به دامن رژیم و نیروهای آن پناه ببریم؟
ارگان گروهک اتحاد جمهوریخواهان که از ترکیب چند گروهک منحله تشکیل شده تصریح کرده بود: این انتخابات انتخابات ما نیست. ما در انتخابات مهندسی شرکت نمیکنیم رای نمیدهیم و مردم را دعوت به تحریم میکنیم. در طول چند ماه مطالبه آزادی زندانیان و موسوی و کروبی و تغییر شرایط انتخابات، تا حد نادیده گرفتن اتفاق سال 88 تنازل کرد و مدعی انتخاب بین بدتر و بدتر شدیم!
اخبار روز در ادامه نوشت: روانشناسی استیصال را میشود فهمید اما تمکین به آن را نه!
از سوی دیگر وبسایت بیبیسی فارسی در تحلیل مفصلی تصریح کرد مخالفان با شرکت در انتخابات، از موسوی و کروبی و ادعای تقلب عبور کردهاند. بیبیسی میافزاید: صرف رأی دادن و مشارکت در انتخابات به نظر میآید کنشی کم هزینه باشد. اصلاحجویان ادعا میکنند حتی به شرط عدم ایجاد موجی اجتماعی و یا خوانده نشدن آرا چیز زیادی از دست ندادهاند اما این کار فواید غیرقابل چشمپوشی دارد.
تحلیلگر بیبیسی در عین حال نوشت: این جمله که راه رسیدن به دموکراسی تنها و تنها از صندوق رأی- بخوانید این صندوق رأی بخصوص- میگذرد این روزها بسیار تکرار میشود. این جمله معنایی ندارد جز به حاشیه راندن و حذف واقعیت جنبش سبز که از صندوق فراتر رفت. در حالی که در طی جنبش سبز نیروهای میانی این جنبش نیروی خود را به جای مبارزه با بنیانهای مادی و زیربناهای قدرت در خش انداختن به رویه ایدئولوژیک حاکمیت صرف میکردند، همان نیروها امروز در اثبات بیفایده بودن عدم مشارکت میگویند «نظام به مشروعیت نیازی ندارد.» مهمتر اینکه، در توجیه تقلب نشدن میگویند تقلب حدی دارد و اگر موجی بزرگ به راه بیفتد حاکمیت توان این میزان تقلب را ندارد. بگذریم که پروژه تشکیک در تقلب سال 88 از طریق بخش جزواتی در چند ماه پیش در میان بخشهایی از اصلاحطلبان کلید خورده بود.
پایگاه اینترنتی اخبار روز نیز معتقد است: «اپوزیسیون کلنگی شده و در حال گدایی رسمی از رژیم و دامن زدن به توهم است.»
کلمات کلیدی:
مرصادنیوز: در اقدامی مشابه سازمان منافقین و ستاد روحانی از مرتبطین خود خواسته اند اطلاعاتی در خصوص شعبه های اخذ رای را در اختیار وب سایتهای آنها در فضای مجازی قرار دهند.
به گزارش سرویس سیاسی مرصاد، سازمان مجاهدین خلق که سالهاست به حق لقب منافق را از سوی ملت ایران به پاسداشت خدمات ارزشمند ضداسلامی به دنیای استکبار دریافت کرده است، به مرتبطین داخلی خود، دستورالعمل جاسوسی جدیدی را ارسال کرده است.
در اقدام مشابهی از سوی یک وبسایت منتسب به حسن روحانی از رای دهنگان درخواست شده و این خط مشترک تا حدود زیادی زمینه نارضایتی ملت انقلابی ایران از این حاشه پردازی ها را فراهم کرده است.
سازمان تروریستی منافقین از مرتبطین خود در فضای مجازی خواسته است تا در کنار ارسال فیلم و عکس از صندوقهای انتخابیه محله های خلوت در ساعاتی که رأی دهندگان کمتری در صندوقها حضور دارند، جزئیاتی از صندوق مانند برآورد آراء کاندیداها، تعداد افراد حاضر در شعبه و مأموران اجرایی و انتظامی را به همراه نشانی و مشخصات صندوق ارسال کنند.
انعکاس درخواست روحانی در وب سایت های فتنه
درخواست مشابهی از سوی ستاد روحانی مطرح شده است که بر مبنای آن کسانی که به وی رای می دهند اطلاعاتی از قبیل ساعت رای دادن، شماره صندوق، آدرس صندوق و مسائلی از این دست را به سایت انتخابتی روحانی اطلاع رسانی کنند.
بر اساس این گزارش در اطلاعیه سازمان جاسوسی تروریستی منافقین نیز از مرتبطین خواسته شده تا به حاشیههای احتمالی بیشتر از اصل خبرها توجه شده و موارد قابل سوء استفاده را به صورت ویژه مورد توجه قرار دهند.
بدین ترتیب هرچند نیروهای امنیتی هوشیار و مراقب هرگونه تحرک عناصر فتنه گر و مرتبطین داخلی ضدانقلاب هستند، در عین حال کنداکتور برنامههای رسانهای این گروهک وطن فروش از هم اکنون مشخص بوده و فریاد تقلب در انتخابات و مهندسی آن، قابل شنیدن است.
سر شبکه فعال سازمان منافقین در فیس بوک
کلمات کلیدی: مرصاد، انتخابات ریاست جمهوری، منافقین